Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

IZLOŽBA "70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZ... ·· 3 NAGRADE "ZVONARU BOGORODIČINE CRKVE" ·· NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ·· Izašao je repertoar za Oktobar 2018. ·· KRUŠEVAČKO POZORIŠTE PROSLAVILO SV... ·· PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
Glumački ansambl

Ljiljana Đoković

Član ansambla Kruševačkog pozorišta od njegove profesionalne obnove. Igrala u preko 100 predstava. Najznačajnije uloge: Olivera P.Petrovića, Kolomba, Sonja, Njetočka Njezvanova, Krotka Dostojevskog, Katica u "Kir Janji", Rajna u "Vojniku od čokolade", Ilejn u Keseringovom "Arseniku", Leontina u Fejdoovom "Idem u lov", Neurotička Tili u Zindelovim "Gama zracima", Ona u Kaporovom "Kraju vikenda," Martirija u "Domu Bernarda Albe" i dr...

Nikola Rakić

je rođen u Kruševcu 06.09.1981. Diplomirao je glumu 2007. godine, u klasi profesora Jovice Pavića. Ponosno ističe da je kao dete bio učenik Škole govora i glume kod čuvenog beogradskog pedagoga Bate Miladinovića. Od 2008. je član honorarnog ansambla Kruševačkog pozorišta, a od 2013. je stalni član ovog pozorišta.
Biljana Jocić Savić

Biljana Jocić Savić, rodjena u Kruševcu 22.06.1962. (ona dodaje – ne tako davno). Član je glumačkog ansabla Kruševačkog pozorišta od 1981. do 1987. Odigrala je 26 premijera, dobila nagradu kao najbolja mlada glumica 1983. godine u Šapcu. Iz Kruševca odlazi 1987. da bi ostvarila svoju životnu rolu - Milicine mame.Nikola Pantović
 
rođen 22.09.1974. u Trsteniku Prve pozorišne korake napravio u amaterskom pozorištu u svom rodnom gradu, igrajući u desetak predstava. Potom upisuje i završava glumu na Fakultetu Dramskih Umetnosti u Prištini.
Marija Vidaković

Rodjenja: 12.06.1988. u Zvorniku (BIH), živi u Beogradu gde je završila XV beogradsku gimnaziju. Upisala i diplomirala na Akademiji umetnosti u Bijeljini u klasi prof. Ljiljane Blagojević. Zaposlena u Kruševačkom pozorištu.
Nebojša Vranić

Rođen 05.01.1962.god. u Kruševcu. Završio gimnaziju. Glumom počeo da se bavi u ''TEATRU ZA''. Član Kruševačkog pozorišta od 1987. godine. Prvu nagradu "Jovan Milićević" za mladog glumca dobio za ulogu Žaka u predstavi "Žak ili pokornost" od Joneska u režiji Nebojše Bradića.
Jovanka Andrić

Jovanka Andrić, rođena Mandić, u Novom Sadu 17.1.1969. godine. Fakultet dramskih umetnosti završila u Prištini, u klasi profesora Vladimira Jeftovića. Tokom studiranja igra u Narodnom pozorištu u predstavama "Nastasja Filipovna" u adaptaciji A.Vajde.
Dejan Tončić

Rođen 21.oktobra 1971. u Prokuplju. Na akademiji umetnosti "BK" završio glumu u klasi prof.Ivana Bekjareva 1999. Profesionalni rad započeo u Nišu u Dečijem pozorištu 1997. Član je glumačkog ansambla Kruševačkog pozorišta od 2001.
Marija Gašić Gajić

Marija Gašić,rođena 8. maja 1981.u Kruševcu, Fakultet dramskih umetnosti Priština završila u klasi profesora Jovice Pavić. Diplomirala sa predstavom "Gospođica Julija" koja se igrala u pozorištu DADOV. Od aprila 2009. je stalni član ansambla Kruševačkog pozorišta.
Slađana Nestorović Ristić

Rođena 29. 10. 1966. u Kruševcu . Diplomirala na Učiteljskom fakultetu. Prve uloge ostvarila u okviru Škole govora i glume Bate Miladinovića. Zrelija glumačka faza vezana je za „Teatar Za“. Od 1991. stalni član ansambla Kruševačkog pozorišta.

Slađana Nestorović Ristić
Predrag Milenković
Dušan Jovanović
Dragan Marinković
Bojan Veljović
Biljana NikolićSADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com