Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ·· VEČERAS - "TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA" ·· P R E M I J E R A ·· P R E T P R E M I J E R A ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za April 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
SLAVA KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA
U četvrtak, 28. septembra, Kruševačko pozorište proslaviće svog zaštitnika, Svetog Porfirija. Svečani čin sečenja slavskog kolača obaviće se u 11:00 časova u foajeu pozorišta.
"SNAŽNI DUHOM" TREĆI PUT U KRUŠEVCU
Treći Međunarodni festival pravoslavnog filma "Snažni duhom" biće otvoren večeras u 19:00 časova u Kruševačkom pozorištu. Dobrodošli!
DANI MOSKVE U KRUŠEVCU
Festival "870 godina Moskve u Kruševcu" biće otvoren 22. septembra u 19:00 časova u Kruševačkom pozorištu, izložbom "Moskva Pravoslavna" i koncertom narodnih umetnika - solista Državnog folklornog ansambla "Rusija" Ljudmile Zikine iz Moskve. Ulaz je slobodan. Dobrodošli!
DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI
U okviru Dana Republike Srpske u Srbiji, večeras u Kruševačkom pozorištu biće izvedena predstava "Poslednji majdan Petra Kočića", u režiji Nebojše Bradića i izvođenju Narodnog pozorišta iz Banja Luke.
"BUZDOVAN" U VRNJAČKOJ BANJI
Osmu po redu manifestaciju "Dani Danila Bate Stojkovića" u Vrnjačkoj Banji otvoriće u četvrtak 10. avgusta predstava "Buzdovan", a zatvoriti u subotu 12. avgusta predstava "Kabare Čekaj, bre!" obe u produkciji Kruševačkog pozorišta.
"KNEGINJA JELENA BALŠIĆ" U MIONICI
U okviru "Mišićevih dana", koji se održavaju od 15. do 22. jula u Mionici - rodnom mestu vojvode Živojina Mišića, večeras u 20:00 časova biće odigrana predstava Kruševačkog pozorišta "Kneginja Jelena Balšić".
"BUZDOVAN" NA FESTIVALU U SMEDEREVU
Četvrti pozorišni festival "Teatar u tvrđavi", koji se i ove godine održava u Smederevu, u sredu 12. jula u 21:00 čas zatvoriće Kruševačko pozorište predstavom "Buzdovan".
"70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA" U BEOGRADU
U Muzeju pozorišne umetnosti Srbije u Beogradu sutra će u 19:00 časova biti otvorena izložba "70 godina Kruševačkog pozorišta" autora Biljane Ostojić. Pored autora, na otvaranju govoriće upravnik pozorišta Branislav Nedić, dramaturg Spasoje Ž. Milovanović i glumci Zoran Karajić i Marko Živić.
VEČERAS "UPLAKANA KATARINA"!
U okviru manifestacije VIDOVDAN 2017. večeras će, na platu ispred Doma sincikata sa početkom u 20:00 časova. , Krušvačko pozorište izvesti predstavu "Uplakana Katarina".
U ZNAKU VIDOVDANA
I ove godine Kruševačko pozorište aktivno učestvuje u obeležavanju Vodovdanskih svečanosti. U petak, 23. juna u 20:00 časova na platou ispred Doma sindikata biće izvedena predstava za decu "Uplakana Katarina", a u sredu, 28. juna u Lazarevom gradu, predstaviće se muzičko scenski spektakl "Banović Strahinja", početak u 21:00 sat.
OBAVEŠTENJE
U sklopu Vidovdanskih svečanosti sve ulaznice za predstave u junu mesecu naplaćivaće se po 100,00 dinara. Dobrodošli!

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com