Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

"ANIMALS" U BEOGRADSKOM DRAMSKOM POZO... ·· Repertoar za Decembar 2018. ·· "ŽENIDBA I UDADBA" NA FESTIVALU U SA... ·· IN MEMORIAM ·· P R E M I J E R A ! ·· IZLOŽBA "70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZ... ·· 3 NAGRADE "ZVONARU BOGORODIČINE CRKVE" ·· NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
PRETPREMIJERA!

U Kruševačkom pozorištu večeras je pretpremijera predstave Stevana Koprivice "Mi čekamo bebu" u režiji Vladimira Popadića. Glavne uloge poverene su mladim glumcima Jovani Đorić i Zdravku Saviću, a sama predstava je urađena u formi mjuzikla, što se po prvi put dešava u Kruševačkom pozorištu.

Mart 2013

Izašao je repertoar za Mart 2013 . Dobrodošli u Kruševačko Pozorište

PREMIJERA 6. MARTA

Rad na novoj predstavi, "Mi čekamo bebu" prema tekstu Stevana Koprivice u režiji Vladimira Popadića, ulazi u završnu fazu.

Premijera je zakazana za 6. mart u 20:00 časova.

Profesionalno Dečje pozorište do kraja godine!

Gradonačelnik Kruševca, Bratislav Gašić, uručio je lap top upravniku Kruševačkog pozorišta, Branislavu Nediću, i tom prilikom najavio realizaciju projekta Dečjeg pozorišta u Kruševcu. Osim Dečjeg pozorišta ideja je da se osnuje i Lutkarsko, a vremenski period koji je određen za početak ovih aktivnosti je kraj ove, odnosno početak naredne godine.

Još jedno priznanje za Kruševačko pozorište

Na 17. izložbi novogodišnjih kalendara u Novom Sadu prva nagrada, u kategoriji jednolisnih kalendara, pripala je Kruševačkom pozorištu za kalendar "Pozorište protiv organizovane nekulture", idejno rešenje Radovana Vučkovića i studija INART.

Februar 2013

Izašao je repertoar za Februar 2013. Možete ga pregledati ovde.

Spasoje Ž. Milovanović direktor drame nacionalnog teatra!

Dramaturg Kruševačkog pozorišta, mr Spasoje Ž. Milovanović, od danas je direktor drame Narodnog pozorišta u Beogradu.

Čestitamo!

Kolektiv Kruševačkog pozorišta.

NOVA PREDSTAVA!

Počeo je rad na novoj predstavi u Pozorištu. Reč je o tekstu Stevana Koprivice "Mi čekamo bebu" koji će režirati Vladimir Popadić, a pored stalnih članova glumačkog ansambla u podeli je i šestoro mladih glumaca.

ZAVRŠENA "KRUŠKA 2013."

Peti Božićni festival predstava za decu, "KRUŠKA 2013", završen je sinoć izvođenjem predstave Narodnog pozorišta iz Vranja, "Žurka kod plavog zeca". Od 9. do 16. januara izvedeno je devet predstava - sedam gostujućih i dve našeg pozorišta u dva termina, koje je videlo blizu 6 000 posetilaca.
Doviđenja do sledeće godine!

Repertoar Januar 2013

Izašao je repertoar za Januar 2013. Možete ga pregledati ovde.

SREĆAN BOŽIĆ!

Poštovana publiko, Kruševačko pozorište želi Vam da božićne praznike provedete u društvi najmilijih, i poziva Vas na peti Božićni festival predstava za decu od 9. do 16. januara. Mir Božiji, Hristos se rodi!


SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com