Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ·· POZORIŠNI FESTIVALI U JULU ·· P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
April 2013.

Postavljen je repertoar za April 2013 . Dobrodošli u Kruševačko Pozorište

"DUNDO MAROJE" VEČERAS U KRALJEVU!

Vanserijsku komediju "Dundo Maroje", koju je prema tekstu Marina Držića adaptirao i režirao Kokan Mladenović, večeras će videti kraljevačka publika. Početak predstave je u 20:00 časova u Kraljevačkom pozorištu.

Javni poziv - usluga izrade idejnog rešenja

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – USLUGA IZRADE IDEJNOG REŠENjA

Javni poziv - prevoz kamionom

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – PREVOZ KAMIONOM

Javni poziv - kapitalno održavanje, nabavka itisona

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – KAPITALNO ODRŽAVANjE OBJEKTA, NABAVKA ITISONA

Javni poziv - autobuski prevoz

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – AUTOBUSKI PREVOZ

Javni poziv - usluge štampanja

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – USLUGE ŠTAMPANjA

"GOVORITE LI AUSTRALIJSKI?" VEČERAS U ALEKSANDROVCU

Crna komedija Uglješe Šajtinca "Govorite li australijski"u režiji Snežane Udicki, kojoj je ovo bila i diplomska predstava u klasi Slobodana Unkovskog, osvojila je sve simpatije kruševačke publike. Večeras će biti izvedena u Domu kulture u Aleksandrovcu, sa početkom u 20:00 časova.

"PUT OKO SVETA" VEČERAS U PARAĆINU

Urnebesnu komediju "Put oko sveta" koju je, prema delu Branislava Nušića režirao Jug Radivojević, večeras će videti paraćinska publika. Početak predstave je u 20:00 časova.

P R E M I J E R A!

Večeras će po prvi put u Kruševačkom pozorištu biti izveden mjuzikl. Radi se o premijeri predstave "Mi čekamo bebu", prema tekstu Stevana Koprivice, u adaptaciji i režiji Vladimira Popadića. Muziku je uradila Irena Popović, songove dopisali S. Koprivica, V. Popadić i I. Popović, scenski pokret Bojana Mišić, kostime Dragica Laušević i scenografiju Vesna Štrbac. Pored stalnih članova ansambla Kruševačkog pozorišta nosioci uloga su i mladi diplomirani glumci, a dve glavne poverene su upravo Jovani Đorić i Zdravku Saviću.

PRETPREMIJERA!

U Kruševačkom pozorištu večeras je pretpremijera predstave Stevana Koprivice "Mi čekamo bebu" u režiji Vladimira Popadića. Glavne uloge poverene su mladim glumcima Jovani Đorić i Zdravku Saviću, a sama predstava je urađena u formi mjuzikla, što se po prvi put dešava u Kruševačkom pozorištu.


SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com