Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ·· VEČERAS - "TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA" ·· P R E M I J E R A ·· P R E T P R E M I J E R A ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za April 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
Javni poziv - usluge štampanja

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – USLUGE ŠTAMPANjA

"GOVORITE LI AUSTRALIJSKI?" VEČERAS U ALEKSANDROVCU

Crna komedija Uglješe Šajtinca "Govorite li australijski"u režiji Snežane Udicki, kojoj je ovo bila i diplomska predstava u klasi Slobodana Unkovskog, osvojila je sve simpatije kruševačke publike. Večeras će biti izvedena u Domu kulture u Aleksandrovcu, sa početkom u 20:00 časova.

"PUT OKO SVETA" VEČERAS U PARAĆINU

Urnebesnu komediju "Put oko sveta" koju je, prema delu Branislava Nušića režirao Jug Radivojević, večeras će videti paraćinska publika. Početak predstave je u 20:00 časova.

P R E M I J E R A!

Večeras će po prvi put u Kruševačkom pozorištu biti izveden mjuzikl. Radi se o premijeri predstave "Mi čekamo bebu", prema tekstu Stevana Koprivice, u adaptaciji i režiji Vladimira Popadića. Muziku je uradila Irena Popović, songove dopisali S. Koprivica, V. Popadić i I. Popović, scenski pokret Bojana Mišić, kostime Dragica Laušević i scenografiju Vesna Štrbac. Pored stalnih članova ansambla Kruševačkog pozorišta nosioci uloga su i mladi diplomirani glumci, a dve glavne poverene su upravo Jovani Đorić i Zdravku Saviću.

PRETPREMIJERA!

U Kruševačkom pozorištu večeras je pretpremijera predstave Stevana Koprivice "Mi čekamo bebu" u režiji Vladimira Popadića. Glavne uloge poverene su mladim glumcima Jovani Đorić i Zdravku Saviću, a sama predstava je urađena u formi mjuzikla, što se po prvi put dešava u Kruševačkom pozorištu.

Mart 2013

Izašao je repertoar za Mart 2013 . Dobrodošli u Kruševačko Pozorište

PREMIJERA 6. MARTA

Rad na novoj predstavi, "Mi čekamo bebu" prema tekstu Stevana Koprivice u režiji Vladimira Popadića, ulazi u završnu fazu.

Premijera je zakazana za 6. mart u 20:00 časova.

Profesionalno Dečje pozorište do kraja godine!

Gradonačelnik Kruševca, Bratislav Gašić, uručio je lap top upravniku Kruševačkog pozorišta, Branislavu Nediću, i tom prilikom najavio realizaciju projekta Dečjeg pozorišta u Kruševcu. Osim Dečjeg pozorišta ideja je da se osnuje i Lutkarsko, a vremenski period koji je određen za početak ovih aktivnosti je kraj ove, odnosno početak naredne godine.

Još jedno priznanje za Kruševačko pozorište

Na 17. izložbi novogodišnjih kalendara u Novom Sadu prva nagrada, u kategoriji jednolisnih kalendara, pripala je Kruševačkom pozorištu za kalendar "Pozorište protiv organizovane nekulture", idejno rešenje Radovana Vučkovića i studija INART.

Februar 2013

Izašao je repertoar za Februar 2013. Možete ga pregledati ovde.

Spasoje Ž. Milovanović direktor drame nacionalnog teatra!

Dramaturg Kruševačkog pozorišta, mr Spasoje Ž. Milovanović, od danas je direktor drame Narodnog pozorišta u Beogradu.

Čestitamo!

Kolektiv Kruševačkog pozorišta.


SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com