Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

"ANIMALS" U BEOGRADSKOM DRAMSKOM POZO... ·· Repertoar za Decembar 2018. ·· "ŽENIDBA I UDADBA" NA FESTIVALU U SA... ·· IN MEMORIAM ·· P R E M I J E R A ! ·· IZLOŽBA "70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZ... ·· 3 NAGRADE "ZVONARU BOGORODIČINE CRKVE" ·· NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
Konstantin
Zbog najavljenih vremenskih nepogoda, predstava „KONSTANTIN“ Narodnog pozorišta iz Niša, koja je trebala biti izvedena na Slobodištu 24. juna, odlaže se za drugu polovinu septembra meseca. U zvaničnom programu „Vidovdan 13“ kao alternativni prostor u slučaju kiše navedeno je Kruševačko pozorište. S obzirom na veliko interesovanje gledalaca, kao i na važnost i veličinu predstave koja bi svoj puni umetnički potencijal iskazala na sceni na Slobodištu, odlučili smo da izvođenje predstave „KONSTANTIN“ pomerimo za kraj leta, na Slobodištu.
DEVETSTOPETNAESTA
NOVA PREDSTAVA U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU

Danas je, prvom čitalačkom probom, počeo rad na novoj predstavi Kruševačkog pozorišta. Dramatizaciju romana Branislava Nušića "DEVETSTOPETNAESTA - TRAGEDIJA JEDNOG NARODA" uradio je mr Spasoje Ž. Milovanović, dok režiju potpisuje Milan Nešković. Predstava se radi u koprodukciji Kruševačkog pozorišta, Narodnog pozorišta iz Niša i Vukovog sabora iz Tršića. Premijerno će biti izvedena u Kruševcu, u okviru Vodovdanskih svečanosti.
Beogradska premijera Australije
BEOGRADSKA PREMIJERA "GOVORITE LI AUSTRALIJSKI?"

Na sceni "Raša Plaović" Narodnog pozorišta u Beogradu, koja je bila popunjena do poslednjeg mesta, 20.05.2013 je izvedena predstava Kruševačkog pozorišta "Govorite li australijski?" Uglješe Šajtinca u režiji Snežane Udicki. Beogradska publika je sjajno prihvatila predstavu što je pokazala dugotrajnim aplauzom po završetku.
Kruševačko Pozorište
Nagrada na JOAKIMU
Poštovani,
Na 49. Festivalu profesionalnih pozorišta „Joakim Vujić“ u Lazarevu, održanog od 13. do 20. maja 2013. godine, nakon sedam odgledanih predstava u zvaničnoj konkurenciji, žiri je jednoglasno dodelio Specijalnu nagradu za kolektivnu glumačku igru ansamblu predstave „Purpurno ostrvo“ Kruševačkog pozorišta.
VAŠE KRUŠEVAČKO POZORIŠTE
Kuc - Tuc

PRVI REVIJALNI USKRŠNJI FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KUC - TUC"

Od 9. do 16. maja u Kruševačkom pozorištu održava se Prvi revijalni festival predstava za decu, pod nazivom KUC-TUC. Mališani će za nedelju dana videti četiri predstave sa domaćeg repertoara, dve odlične gostujuće lutkarske - jednu iz Kragujevca i drugu iz Šangajskog pozorišta iz Kine, pobednika ovogodišnjeg FEŠT-a i predstavu rađenu u koprodukciji studija ARTEBELLA i Kruševačkog pozorišta. Predstave će se, uglavnom, izvoditi u dva termina - u 12:00 i 17:00 časova. Dobrodošli!

Uskršnji festival

PRVI REVIJALNI USKRŠNJI FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU
09.05 - 16.05.2013

Obaveštenje

Poštovani,
Predstava „Vlade Divac i tim snova“, zakazana za subotu, 20. aprila, umesto u 12:00 biće odigrana u 18:00 časova.

MARKETING KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA

Javni poziv

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC
JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – NABAVKA OPREME ZA TON I RASVETU ZA POTREBE KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA

Javni poziv - klimatizacija prizemlja zgrade

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – USLUGA IZRADE IDEJNOG REŠENjA

Obaveštenje

Zbog Dana žalosti otkazuje se večerašnje izvođenje predstave "Mi čekamo bebu" Stevana Koprivice u režiji Vladimira Popadića. Sve kupljene karte važiće za naredni termin, o kome ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

POZORIŠTE U SLUŽBI HUMANOSTI

Polaznici škole glume Dejana Tončića ARTEBELLA sinoć su u Kruševačkom pozorištu izveli javni čas, a sav prihod od ulaznica namenjen je transplantaciji srca Tijane Ognjanović. Srećom, za Tijanu je novac sakupljen, tako da će prihod biti uplaćen za pomoć Ljubici Adamić iz Sremske Mitrovice, kojoj je, takođe, neophodna transplantacija srca.


SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com