Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

Oktobar 2017. ·· "ŽENIDBA I UDADBA" PRVA PREMIJERA U ... ·· SLAVA KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA ·· "SNAŽNI DUHOM" TREĆI PUT U KRUŠEVCU ·· DANI MOSKVE U KRUŠEVCU ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "BUZDOVAN" U VRNJAČKOJ BANJI ·· "KNEGINJA JELENA BALŠIĆ" U MIONICI ·· "BUZDOVAN" NA FESTIVALU U SMEDEREVU ·· "70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA" ... ··
Bookmark and Share
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
Javni poziv - kapitalno održavanje, nabavka itisona

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – KAPITALNO ODRŽAVANjE OBJEKTA, NABAVKA ITISONA

Javni poziv - autobuski prevoz

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – AUTOBUSKI PREVOZ

Javni poziv - usluge štampanja

KRUŠEVAČKO POZORIŠTE KRUŠEVAC JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDA – USLUGE ŠTAMPANjA

"GOVORITE LI AUSTRALIJSKI?" VEČERAS U ALEKSANDROVCU

Crna komedija Uglješe Šajtinca "Govorite li australijski"u režiji Snežane Udicki, kojoj je ovo bila i diplomska predstava u klasi Slobodana Unkovskog, osvojila je sve simpatije kruševačke publike. Večeras će biti izvedena u Domu kulture u Aleksandrovcu, sa početkom u 20:00 časova.

"PUT OKO SVETA" VEČERAS U PARAĆINU

Urnebesnu komediju "Put oko sveta" koju je, prema delu Branislava Nušića režirao Jug Radivojević, večeras će videti paraćinska publika. Početak predstave je u 20:00 časova.

P R E M I J E R A!

Večeras će po prvi put u Kruševačkom pozorištu biti izveden mjuzikl. Radi se o premijeri predstave "Mi čekamo bebu", prema tekstu Stevana Koprivice, u adaptaciji i režiji Vladimira Popadića. Muziku je uradila Irena Popović, songove dopisali S. Koprivica, V. Popadić i I. Popović, scenski pokret Bojana Mišić, kostime Dragica Laušević i scenografiju Vesna Štrbac. Pored stalnih članova ansambla Kruševačkog pozorišta nosioci uloga su i mladi diplomirani glumci, a dve glavne poverene su upravo Jovani Đorić i Zdravku Saviću.

PRETPREMIJERA!

U Kruševačkom pozorištu večeras je pretpremijera predstave Stevana Koprivice "Mi čekamo bebu" u režiji Vladimira Popadića. Glavne uloge poverene su mladim glumcima Jovani Đorić i Zdravku Saviću, a sama predstava je urađena u formi mjuzikla, što se po prvi put dešava u Kruševačkom pozorištu.

Mart 2013

Izašao je repertoar za Mart 2013 . Dobrodošli u Kruševačko Pozorište

PREMIJERA 6. MARTA

Rad na novoj predstavi, "Mi čekamo bebu" prema tekstu Stevana Koprivice u režiji Vladimira Popadića, ulazi u završnu fazu.

Premijera je zakazana za 6. mart u 20:00 časova.

Profesionalno Dečje pozorište do kraja godine!

Gradonačelnik Kruševca, Bratislav Gašić, uručio je lap top upravniku Kruševačkog pozorišta, Branislavu Nediću, i tom prilikom najavio realizaciju projekta Dečjeg pozorišta u Kruševcu. Osim Dečjeg pozorišta ideja je da se osnuje i Lutkarsko, a vremenski period koji je određen za početak ovih aktivnosti je kraj ove, odnosno početak naredne godine.

Još jedno priznanje za Kruševačko pozorište

Na 17. izložbi novogodišnjih kalendara u Novom Sadu prva nagrada, u kategoriji jednolisnih kalendara, pripala je Kruševačkom pozorištu za kalendar "Pozorište protiv organizovane nekulture", idejno rešenje Radovana Vučkovića i studija INART.


SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com