Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

P R E M I J E R NO "ČAROBNJAK IZ OZA" ·· USKORO KABARE "ČEKAJ, BRE!" ·· NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· Repertoar April 2017. ·· "BUZDOVAN" U MOSTARU ·· POSVETITE POČETAK VIKENDA POZORIŠTU ·· VEČERAS "TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA" ·· P R E M I J E R A ·· Repertoar Mart 2017. ·· "TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA" U BDP-U ··
Bookmark and Share
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
NAGRADA DEJANU TONČIĆU
Nagrada za glumačku bravuru večeri, "Zoranov brk", koja se tradicionalno dodeljuje u okviru Festivala "Dani Zorana Radmilovića" u Zaječaru, dodeljena je Dejanu Tončiću, glumcu Kruševačkog pozorišta. Čestitamo!
Repertoar Decembar 2016.
Izašao je repertoar za Decembar 2016.
NOVA NAGRADA ZA "ALADINA"
U Beogradu, na međunarodnom Dečjem festivalu Pozorište Zvezdarište, predstava "Aladin" Kruševačkog pozorišta osvojila je drugu nagradu prema oceni malih eksperata iz Dečjeg žirija.
"VALJEVSKA BOLNICA" I "ALADIN" NA FESTIVALIMA
Na Festivalu pozorišnih praizvedbi u Aleksincu, večeras će Kruševačko pozorište izvesti predstavu "Valjevska bolnica", dok će sutra, u okviru Festivala "Pozorište - Zvezdarište" u Beogradu, biti izvedena predstava za decu "Aladin".
OBAVEŠTENJE
Predstava "Plastika" FAVI teatra iz Beograda, zakazana za subotu, 26. novembar, zbog bolesti glumice odlaže se za sredu, 14. decembar. Sve kupljene karte važiće za taj termin.
NAGRADE ZA "ALADINA"
Nagradu za glumačko ostvarenje, na nedavno završenom 9. Festivalu predstava za decu "Mali Joakim", dobila je Jelena Tomić, za ulogu Abua u predstavi "Aladin" Kruševačkog pozorišta, dok je prema oceni dečijeg žirija ova predstava dobila čistu peticu i proglašena za najbolju na Festivalu. Čestitamo!
"ALADIN" NA MALOM JOAKIMU
Na Festivalu predstava za decu "Zajednica profesionalnih pozorišta Srbije - Mali Joakim", koji se ove godine održava u Kraljevu, po prvi put kao samostalni festival, Kruševačko pozorište izvelo je predstavu "Aladin". Proglašenje pobednika biće u subotu, a od do sinoć izvedenih pet predstava, "Aladin" je od strane Dečijeg žirija dobio najvišu ocenu - peticu!
Repertoar Novembar 2016.
Izašao je repertoar za Novembar 2016.
NOVA NAGRADA ZA KRUŠEVAČKO POZORIŠTE
Predstava "Buzdovan" Kruševačkog pozorišta sinoć je u Aranđelovcu otvorila 12. pozorišni festival pod ovogodišnjim motom "Šekspir u nama", koju je publika pozdravila gromoglasnima aplauzom. Pre izvođenja, dodeljena je nagrada za najbolju predstavu prošlogodišnjeg, 11. festivala, a to je "Lepotica Linejna", koprodukcija Kruševačkog pozorišta i Art teme iz Beograda.
PREDSTAVA "BUZDOVAN" SUTRA U ARANĐELOVCU
U sredu, 2. novembra, na 12. pozorišnim festivalu u Aranđelovcu, Kruševačko pozorište izvešće predstavu "BUZDOVAN - komedija o jubavi kapetana Nikole Ivulića". Ove godine festival se odvija pod sloganom "Šekspir u nama".
"DEŽA VI" - PREMIJERA U KRUŠEVCU
Večeras je premijera predstave DEŽA VI, koju je prema tekstu Semira Gicića režirala Andrea Lazić, koprodukcija Kruševačkog, Šabačkog i Regionalnog pozorišta Novi Pazar. Sutra u 20:00 časova prva repriza. Dobrodošli!!!

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com