Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ·· POZORIŠNI FESTIVALI U JULU ·· P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
Kruška br. 10
KRUŠKA BR. 10
03. – 09. 02.2018.

Subota, 03. 02. u 17:00 KRUŠEVAČKO POZORIŠTE
PINOKIO
Tekst: Spasoje Ž. Milovanović
Režija: Zoran Lozančić...
Konkurs za direktora Kruševačkog pozorišta
Upravni odbor raspisuje javni konkurs za izbor kandidata za direktora Kruševačkog pozorišta.
OBAVEŠTENJE
Povodom praznika cena karte za sve predstave u januaru je 100,00 dinara. Vaši Grad Kruševac i Kruševačko pozorište!
VEČERAS "ŽENIDBA I UDADBA"!
U susret božićnim praznicima cena karte za predstavu "Ženidba i udadba", koja je na repertoaru večeras u 20:00 časova, samo 100,00 dinara! Vaše Kruševačko pozorište!
SREĆNI PRAZNICI!
U susret Božićnim praznicima cena ulaznice za urnebesnu komediju "Ženidba i udadba", koja je na repertoaru 5. januara u 20:00 časova, samo 100,oo dinara! Vaše Kruševačko pozorište!
"BORA MIHAJLOVIĆ" MOMIRU BRADIĆU!
Sinoć su, nakon izvođenja predstave "Tamo daleko na ostrvu spasa", dodeljene godišnje nagrade i priznanja Kruševačkog pozorišta. Nagrada "Bora Mihajlović", za izuzetan doprinos pozorišnom životu Kruševca i Srbije, uručena je dramskom umetniku Momiru Bradiću.
GODIŠNJE NAGRADE I PRIZNANJA
U sredu, 27. decembra, nakon izvođenja predstave TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA u 20:00 časova, biće dodeljene godišnje nagrade i priznanja Kruševačkog pozorišta, kao i nagrada "Bora Mihajlović" za izuzetan doprinos pozorišnom životu Kruševca i Srbije.
P R E M I J E R A !
Večeras u 20:00 časova premijera predstave KABARE AJDE BRE, prema tekstu Jelene Pantin u režiji Branislava Nedića, igraju Jelena Vukićević i Marija Pantin. Dobrodošli!!!
Repertoar za Decembar 2017.
Izašao je repertoar za Decembar 2017. Možete ga pogledati ovde.
Vaše Kruševačko Pozorište
DANAS SE ZAVRŠAVA "MALI JOAKIM"
Dodelom nagrada danas u 17:00 časova i izvođenjem revijalne predstave "Mačak u čizmama" Pozorišta "Bora Stanković" iz Vranja, u čast dobitnika nagada, završava se 10. Festival predstava za decu i mlade profesionalnih pozorišta Srbije "Mali Joakim".
DANAS "PALČICA"!
U okviru 10. Festivala predstava za decu profesionalnih pozorišta "Mali Joakim" danas će od 17:00 I 19:00 Narodno pozorište iz Užica izvesti predstavu H.K. Andersena "Palčica" u režiji Nemanje Rankovića.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com