Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

IZLOŽBA "70 GODINA KRUŠEVAČKOG POZ... ·· 3 NAGRADE "ZVONARU BOGORODIČINE CRKVE" ·· NOVA PREDSTAVA ZA DECU! ·· P R E M I J E R A! ·· USKORO PREMIJERA! ·· Izašao je repertoar za Oktobar 2018. ·· KRUŠEVAČKO POZORIŠTE PROSLAVILO SV... ·· PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
"KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI
Na 5. Festivalu duodrame u Topoli večeras će biti izvedena predstava Kruševačkog pozorišta "Kabare ajde bre", u režiji Branislava Nedića.
POZORIŠNI FESTIVALI U JULU
Kruševačko pozorište je na festivalu "Tvrđava - grad teatar" u Smederevu izvelo predstavu "I svaki put kao da je prvi", dok je u Mionici, na "Mišićevim danima", izvedena predstava "Tamo daleko na Ostrvu spasa".
P R E M I J E R A
U ponedeljak, 25. juna u 20:00 časova, premijera predstave ZVONAR BOGORODIČINE CRKVE prema tekstu Viktora Igoa u režiji Zorana Lozančića. Karte su besplatne - poklon Grada Kruševca i Kruševačkog pozorišta sugrađanima povodom Dana grada.
NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU
U Kruševačkom pozorištu u toku su probe za novu večernju predstavu I SVAKI PUT KAO DA JE PRVI, u koprodukciji Agencije ART TEMA iz Beograda i Kruševačkog pozorišta.
OBAVEŠTENJE
Predstava "Migranti osvajaju Batajnicu", koja je na repertoaru večeras od 20:00, otkazuje se iz tehničkih razloga. Sve kupljene karte možete vratiti na biletarnici pozorišta ili zadržati za naredni termin izvođenja, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti. Hvala na razumevanju.
Repertoar za Maj 2018.
Izašao je repertoar za Maj 2018.
VEČERAS - "TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA"
U 20:00 časova večeras je na repertoaru predstava "Tamo daleko na Ostrvu spasa". Glavnu žensku ulogu tumači Brankica Sebastijanović, alternacija Mariji Vidaković. Dobrodošli!
P R E M I J E R A
Večeras, u 20:00 PREMIJERA predstave LJUBINKO I DESANKA, prema tekstu Aleksandra Popovića u režiji Marka Jovičića, koprodukcija Kruševačkog pozorišta i agencije BIBOSS iz Beograda. DOBRODOŠLI!
P R E T P R E M I J E R A
Večeras u 20:00 časova pretpremijera predstave "Ljubinko i Desanka", prema tekstu Aleksandra Popovića u režiji Marka Jovičića, koprodukcija Kruševačkog pozorišta i agencije BIBOSS iz Beograda. U predstavi igraju Marko Živić, Anka Gaćeša, Bora Nenić i Vladan Milić. Dobrodošli!
OBAVEŠTENJE
Takmičenje horova u izvođenju ruskih pesama, zakazano za četvrtak 19. april u 17:00 časova, odlaže se za mesec maj.
OBAVEŠTENJE

Otkazuje se predstava "Sumnjivo lice" Okret teatra iz Beograda, koja je na repertoaru Kruševačkog pozorišta bila predviđena za 05. april 2018. u 20:00 časova. O naknadnom terminu izvođenja ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Vaše Kruševačko pozorište


SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com