Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ·· POZORIŠNI FESTIVALI U JULU ·· P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
P R E M I J E R A
Večeras, u 20:00 PREMIJERA predstave LJUBINKO I DESANKA, prema tekstu Aleksandra Popovića u režiji Marka Jovičića, koprodukcija Kruševačkog pozorišta i agencije BIBOSS iz Beograda. DOBRODOŠLI!
P R E T P R E M I J E R A
Večeras u 20:00 časova pretpremijera predstave "Ljubinko i Desanka", prema tekstu Aleksandra Popovića u režiji Marka Jovičića, koprodukcija Kruševačkog pozorišta i agencije BIBOSS iz Beograda. U predstavi igraju Marko Živić, Anka Gaćeša, Bora Nenić i Vladan Milić. Dobrodošli!
OBAVEŠTENJE
Takmičenje horova u izvođenju ruskih pesama, zakazano za četvrtak 19. april u 17:00 časova, odlaže se za mesec maj.
OBAVEŠTENJE

Otkazuje se predstava "Sumnjivo lice" Okret teatra iz Beograda, koja je na repertoaru Kruševačkog pozorišta bila predviđena za 05. april 2018. u 20:00 časova. O naknadnom terminu izvođenja ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Vaše Kruševačko pozorište

Repertoar za April 2018.
Izašao je repertoar za April 2018.
Dobrodošli!
NOVE NAGRADE ZA KRUŠEVAČKO POZORIŠTE

Na prvom Zimskom festivalu pozorišta za decu, održanom u januaru i februaru u Aleksincu, predstava "Aladin" Kruševačkog pozorišta dobila je dve značajne nagrade.

Žiri u sastavu: Igor Bojović, dramski pisac i scenarista - predsednik žirija, Dragoslav Ranđelović, psiholog i reditelj i Srđan Stojadinović, glumac, doneo je sledeće odluke: Nagrada za najbolju scenografiju dodjeljuje se Zoranu Lozančiću za scenografiju u predstavi "Aladin" Kruševačkog pozorišta; Nagrada za najbolju kostimografiju dodjeljuje se Dragani Ćurić za kostim u predstavi "Aladin" Kruševačkog pozorišta. Žiri smatra da je prvi Zimski festival pozorišta za decu u Aleksincu realizovan na visokom nivou i da je od izuzetnog značaja ne samo za razvoj ove vrste umetnosti već i za širu afirmaciju pozorišta za za decu.

Repertoar MART 2018.
Izašao je repertoar za Mart 2018. Možete ga pogledati ovde.

Vaše Kruševačko Pozorište
OBAVEŠTENJE
Usled tehničkih razloga predstava "SEKS BOMB" zakazana za 28.02. odlaže se za 27.03. Sve kupljene karte važiće za novi termin.

Hvala na razumevanju,

Vaše Kruševačko pozorište.
OBAVEŠTENJE
Poštovani posetioci,

zbog Vašeg velikog interesovanja za predstavu Anđelke Prpić "Šta me snađe", ova predstava će biti na repertoaru 21. marta 2018. godine.

Vaše Kruševačko pozorište
Repertoar za Februar
Izašao je repertoar za Februar 2018.
FESTIVAL PREDSTAVA ZA DECU "KRUŠKA" BR. 10
Draga poštovana deco! U subotu, 03. februara u 17:00 časova, predstavom Kruševačkog pozorišta "Pinokio" počinje 10. Festival predstava za decu - KRUŠKA! Do petka, 09. februara, u 2 termina - 17:00 i 19:00 časova, moći ćete da pogledate sjajne predstave. Opširnije o njima na linku Kruška 2018, uz odlične prikaze i kritike mladog dramaturga Nemanje Petronijevića. Dobrodošli!

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com