Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

USKORO "DEŽA VI" ·· KOMEDIJA "BUZDOVAN" - PREMIJERA U OKT... ·· NECENZURISANE LAŽI ·· MINI TURNEJA PO CRNOJ GORI ·· PROZORI SEĆANJA ·· VIDOVDAN 016 ·· VIDOVDAN 016 ·· RUSKI UMETNICI U SRPSKOJ DUHOVNOJ UME... ·· POMOĆ ZA KATARINU ILIĆ ·· IN MEMORIAM ··
Bookmark and Share
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
USKORO "DEŽA VI"
U koprodukciji Kruševačkog, Šabačkog i Regionalnog pozorišta Novi Pazar, početkom oktobra premijerno će biti izvedena predstava DEŽA VI, autora Semira Gicića, u režiji Andree Ade Lazić.
KOMEDIJA "BUZDOVAN" - PREMIJERA U OKTOBRU
Tekst Kleme Grubišića "Buzdovan", koji je preradio i priredio Anton Kolendić, novi je projekat Kruševačkog pozorišta, u rediteljskom potpisu Predraga Stojmenovića. Premijera u drugoj polovini oktobra.
NECENZURISANE LAŽI
U Kruševačkom pozorištu sinoć je otvorena izložba "Necenzurisane laži", u organizaciji Službe za informisanje Srpske napredne stranke, koja se može pogledati do 17. oktobra 2016. od 9:00 do 21:00.
MINI TURNEJA PO CRNOJ GORI
Predstava "Doktor Nušić" Kruševačkog pozorišta 19. jula biće odigrana u Baru, u okviru "Barskog ljetopisa" i 20. jula u Tivtu, u okviru festivala "Purgatorije".
PROZORI SEĆANJA
Na Vidovdan, 28. juna 2016. godine u 19:30, na fasadi pozorišta na Trgu mladih, biće otvorena stalna izložba fotografija zaslužnih glumaca i osnivača Kruševačkog pozorišta, pod nazivom "Prozori sećanja".
VIDOVDAN 016
U okviru manifestacije "Vidovdan 016" Kruševačko pozorište izvešće predstavu "Valjevska bolnica" u nedelju, 26. juna, na otvorenoj sceni na Slobodištu, sa početkom u 21:00 čas. U slučaju kiše, predstava će se izvesti u pozorištu. Ulaz je slobodan.
VIDOVDAN 016
U okviru manifestacije "Vidovdan 016" Kruševačko pozorište izvežće predstavu "Nemušti jezik" u porti crkve Lazarice u petak, 24. juna sa početkom u 20:00 časova. U slučaju kiše predstava će biti izvedena u pozorištu. Ulaz je slobodan.
RUSKI UMETNICI U SRPSKOJ DUHOVNOJ UMETNOSTI
U maloj sali Kruševačkog pozorišta danas u 16:00 časova biće otvorena izložba "Ruski umetnici u srpskoj duhovnoj umetnosti". Izložbu su pripremili Koordinacioni savet ruskih sunarodnika u Srbiji, udruženje Sveslavica i Kruševačko pozorište u okviru manifestacije "Vidovdan 016".
POMOĆ ZA KATARINU ILIĆ
Kruševačko pozorište se pridružilo akciji "Pomoć za Katarinu Ilić". Svoje priloge možete ostaviti u kutije koje se nalaze ispred ulaza i u foajeu Kruševačkog pozorišta.
IN MEMORIAM
Duboko nas je ožalostila iznenadna smrt Milorada Mandića Mande. Kruševljanima će u posebnom sećanju ostati njegovo vanserijsko tumačenje lika Jovanče Micića u predstavi "Put oko sveta" koja je premijerno izvedena 30. oktobra 2010. godine. Počivaj u miru, legendo. Kolektiv Kruševačkog pozorišta.
VIDOVDANSKE SVEČANOSTI
U okviru vidovdanskih svečanosti i u godini jubileja - 70 godina postojanja Kruševačkog pozorišta, karte za sve predstave u junu koštaće samo 100,00 dinara! DOBRODOŠLI!!!

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com