Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

POZORIŠNI FESTIVALI U JULU ·· P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ·· VEČERAS - "TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA" ·· P R E M I J E R A ·· P R E T P R E M I J E R A ·· OBAVEŠTENJE ·· OBAVEŠTENJE ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
POZORIŠNI FESTIVALI U JULU
Kruševačko pozorište je na festivalu "Tvrđava - grad teatar" u Smederevu izvelo predstavu "I svaki put kao da je prvi", dok je u Mionici, na "Mišićevim danima", izvedena predstava "Tamo daleko na Ostrvu spasa".
P R E M I J E R A
U ponedeljak, 25. juna u 20:00 časova, premijera predstave ZVONAR BOGORODIČINE CRKVE prema tekstu Viktora Igoa u režiji Zorana Lozančića. Karte su besplatne - poklon Grada Kruševca i Kruševačkog pozorišta sugrađanima povodom Dana grada.
NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU
U Kruševačkom pozorištu u toku su probe za novu večernju predstavu I SVAKI PUT KAO DA JE PRVI, u koprodukciji Agencije ART TEMA iz Beograda i Kruševačkog pozorišta.
OBAVEŠTENJE
Predstava "Migranti osvajaju Batajnicu", koja je na repertoaru večeras od 20:00, otkazuje se iz tehničkih razloga. Sve kupljene karte možete vratiti na biletarnici pozorišta ili zadržati za naredni termin izvođenja, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti. Hvala na razumevanju.
Repertoar za Maj 2018.
Izašao je repertoar za Maj 2018.
VEČERAS - "TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA"
U 20:00 časova večeras je na repertoaru predstava "Tamo daleko na Ostrvu spasa". Glavnu žensku ulogu tumači Brankica Sebastijanović, alternacija Mariji Vidaković. Dobrodošli!
P R E M I J E R A
Večeras, u 20:00 PREMIJERA predstave LJUBINKO I DESANKA, prema tekstu Aleksandra Popovića u režiji Marka Jovičića, koprodukcija Kruševačkog pozorišta i agencije BIBOSS iz Beograda. DOBRODOŠLI!
P R E T P R E M I J E R A
Večeras u 20:00 časova pretpremijera predstave "Ljubinko i Desanka", prema tekstu Aleksandra Popovića u režiji Marka Jovičića, koprodukcija Kruševačkog pozorišta i agencije BIBOSS iz Beograda. U predstavi igraju Marko Živić, Anka Gaćeša, Bora Nenić i Vladan Milić. Dobrodošli!
OBAVEŠTENJE
Takmičenje horova u izvođenju ruskih pesama, zakazano za četvrtak 19. april u 17:00 časova, odlaže se za mesec maj.
OBAVEŠTENJE

Otkazuje se predstava "Sumnjivo lice" Okret teatra iz Beograda, koja je na repertoaru Kruševačkog pozorišta bila predviđena za 05. april 2018. u 20:00 časova. O naknadnom terminu izvođenja ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Vaše Kruševačko pozorište

Repertoar za April 2018.
Izašao je repertoar za April 2018.
Dobrodošli!

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com