Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU ·· NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU ·· U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"! ·· DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI ·· "KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI ·· POZORIŠNI FESTIVALI U JULU ·· P R E M I J E R A ·· NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU ·· OBAVEŠTENJE ·· Repertoar za Maj 2018. ··
Bookmark and Share
.
MALI JOAKIM 2017.
Pogledajte ili preuzmite sve biltene sa festivala Mali Joakim 2017. OVDE
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
PREDSTAVA "SEMAFORKO" U POZORIŠTU
U sklopu redovnih aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Kruševca i saradnje sa Kruševačkim pozorištem, u cilju edukacije dece predškolskog i niže školskog uzrasta, u Kruševačkom pozorištu predstava "Semaforko" biće igrana u ponedeljak, 17. septembra, u utorak, sredu i petak, 21. septembra, od 10:00 i 12:00 časova.
NOVI PROJEKAT U KRUŠEVAČKOM POZORIŠTU
U toku je rad na novom naslovu u pozorištu, predstavu ANIMALS prema tekstu Uglješe Šajtinca režira Snežana Trišić. Glumačka podela je poverena Filipu Hajdukoviću, Sanji Marković, Biljani Nikolić, Bojanu Veljoviću, Nikoli Rakiću i Dejanu Tončiću. Scenograf je Ljubica Milanović, za kostime je zadužena Marina Sremac a za dramaturgiju Jovan Ristić. Premijera je zakazana za početak oktobra.
U TOPOLI NAJBOLJI "KABARE AJDE BRE"!
Sinoć je u Topoli, na 6. Festivalu duodrame, predstava Kruševačkog pozorišta "Kabare Ajde bre" proglašena za najbolju od strane stručnog žirija u konkurenciji šest predstava. Pored toga, glumice Jelena Vukićević i Marija Panin dobile su specijalno priznanje.
DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI
U okviru manifestacije "Dani Republike Srpske u Srbiji" u petak, 7. septembra sa početkom u 20:00 časova, biće izvedena predstava Gradskog pozorišta Trebinje "Sumnja", u dramatizaciji i režiji Željka Miloševića.
"KABARE AJDE BRE" NA FESTIVALU U TOPOLI
Na 5. Festivalu duodrame u Topoli večeras će biti izvedena predstava Kruševačkog pozorišta "Kabare ajde bre", u režiji Branislava Nedića.
POZORIŠNI FESTIVALI U JULU
Kruševačko pozorište je na festivalu "Tvrđava - grad teatar" u Smederevu izvelo predstavu "I svaki put kao da je prvi", dok je u Mionici, na "Mišićevim danima", izvedena predstava "Tamo daleko na Ostrvu spasa".
P R E M I J E R A
U ponedeljak, 25. juna u 20:00 časova, premijera predstave ZVONAR BOGORODIČINE CRKVE prema tekstu Viktora Igoa u režiji Zorana Lozančića. Karte su besplatne - poklon Grada Kruševca i Kruševačkog pozorišta sugrađanima povodom Dana grada.
NOVA PREDSTAVA U POZORIŠTU
U Kruševačkom pozorištu u toku su probe za novu večernju predstavu I SVAKI PUT KAO DA JE PRVI, u koprodukciji Agencije ART TEMA iz Beograda i Kruševačkog pozorišta.
OBAVEŠTENJE
Predstava "Migranti osvajaju Batajnicu", koja je na repertoaru večeras od 20:00, otkazuje se iz tehničkih razloga. Sve kupljene karte možete vratiti na biletarnici pozorišta ili zadržati za naredni termin izvođenja, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti. Hvala na razumevanju.
Repertoar za Maj 2018.
Izašao je repertoar za Maj 2018.
VEČERAS - "TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA"
U 20:00 časova večeras je na repertoaru predstava "Tamo daleko na Ostrvu spasa". Glavnu žensku ulogu tumači Brankica Sebastijanović, alternacija Mariji Vidaković. Dobrodošli!

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com