Krusevacko pozoriste na Facebook-u   Krusevacko pozoriste na Twitter-u   Krusevacko pozoriste na YouTube-u
 
PRIJAVITE SA ZA NEWSLETTER
 
GALERIJA      KONTAKT

OBAVEŠTENJE ·· VEČERAS "ŽENIDBA I UDADBA"! ·· SREĆNI PRAZNICI! ·· "BORA MIHAJLOVIĆ" MOMIRU BRADIĆU! ·· GODIŠNJE NAGRADE I PRIZNANJA ·· P R E M I J E R A ! ·· Repertoar za Decembar 2017. ·· DANAS SE ZAVRŠAVA "MALI JOAKIM" ·· DANAS "PALČICA"! ·· FESTIVAL "MALI JOAKIM" U KRUŠEVCU! ··
Bookmark and Share
POŠTOVANI PRIJATELJI
Poštovani prijatelji i poštovaoci pozorišne umetnosti, pozivamo Vas da nam putem mail-a krusevackopozoriste@gmail.com šaljete predloge o Vašem viđenju izgleda budućeg Trga glumaca (deo sadašnjeg Trga mladih ispred zgrade Pozorišta). Takođe, pozivamo Vas da šaljete i Vaše predloge glumaca iz Kruševca i okoline koji zaslužuju da se njihova obeležja nađu na budućem Trgu. Posetite stranicu TRGA GLUMACA
Vaše Kruševačko pozorište.

Pretraga


 
OBAVEŠTENJE
Povodom praznika cena karte za sve predstave u januaru je 100,00 dinara. Vaši Grad Kruševac i Kruševačko pozorište!
VEČERAS "ŽENIDBA I UDADBA"!
U susret božićnim praznicima cena karte za predstavu "Ženidba i udadba", koja je na repertoaru večeras u 20:00 časova, samo 100,00 dinara! Vaše Kruševačko pozorište!
SREĆNI PRAZNICI!
U susret Božićnim praznicima cena ulaznice za urnebesnu komediju "Ženidba i udadba", koja je na repertoaru 5. januara u 20:00 časova, samo 100,oo dinara! Vaše Kruševačko pozorište!
"BORA MIHAJLOVIĆ" MOMIRU BRADIĆU!
Sinoć su, nakon izvođenja predstave "Tamo daleko na ostrvu spasa", dodeljene godišnje nagrade i priznanja Kruševačkog pozorišta. Nagrada "Bora Mihajlović", za izuzetan doprinos pozorišnom životu Kruševca i Srbije, uručena je dramskom umetniku Momiru Bradiću.
GODIŠNJE NAGRADE I PRIZNANJA
U sredu, 27. decembra, nakon izvođenja predstave TAMO DALEKO NA OSTRVU SPASA u 20:00 časova, biće dodeljene godišnje nagrade i priznanja Kruševačkog pozorišta, kao i nagrada "Bora Mihajlović" za izuzetan doprinos pozorišnom životu Kruševca i Srbije.
P R E M I J E R A !
Večeras u 20:00 časova premijera predstave KABARE AJDE BRE, prema tekstu Jelene Pantin u režiji Branislava Nedića, igraju Jelena Vukićević i Marija Pantin. Dobrodošli!!!
Repertoar za Decembar 2017.
Izašao je repertoar za Decembar 2017. Možete ga pogledati ovde.
Vaše Kruševačko Pozorište
DANAS SE ZAVRŠAVA "MALI JOAKIM"
Dodelom nagrada danas u 17:00 časova i izvođenjem revijalne predstave "Mačak u čizmama" Pozorišta "Bora Stanković" iz Vranja, u čast dobitnika nagada, završava se 10. Festival predstava za decu i mlade profesionalnih pozorišta Srbije "Mali Joakim".
DANAS "PALČICA"!
U okviru 10. Festivala predstava za decu profesionalnih pozorišta "Mali Joakim" danas će od 17:00 I 19:00 Narodno pozorište iz Užica izvesti predstavu H.K. Andersena "Palčica" u režiji Nemanje Rankovića.
FESTIVAL "MALI JOAKIM" U KRUŠEVCU!
U sredu, 8. novembra u 17:00 časova, predstavom Kruševačkog pozorišta "Čarobnjak iz Oza", počinje 10. Festival predstava za decu profesionalnih pozorišta Srbije, "Mali Joakim".
Novembar 2017.
Izašao je repertoar za Novembar 2017.

SADRŽAJ
Početna
Vesti
Galerija
Predstave
Kontakt

Kruševačko pozorište, Vidovdanska 26, 37000 Kruševac * +381 (0) 37 410 810 ; +381 (0) 37 442 990 * krusevackopozoriste@gmail.com